Facebook | Horecalife Twitter | Horecalife Youtube | Horecalife

Over Horecalife

Wij serveren besparingen!


Horecalife heeft met een aantal gerenommeerde leveranciers collectieve backoffice deals gesloten, waarmee aan de kant van de inkoopzijde veel efficiënter ingekocht is.

Door deze collectieve inkoopkracht kan Horecalife, backoffice zaken (Energie, afvalverwerking, payroll etc) zeer goedkoop aanbieden.

Naast prijsverbetering voorziet Horecalife ook in service verbetering. Door onze korte lijntjes met onze leveranciers, hebben klanten van Horecalife privileges die je bij andere leveranciers niet zo snel zult vinden. Wij houden zelf scherp toezicht op de aangesloten leveranciers. Is er iets niet naar wens, dan wordt dit in no time door ons opgepakt en opgelost.

Verwar ons niet met de snelle inkoopcombinaties met het stigma deal gesloten, contact verdwenen. Wij hebben echte aandacht voor onze klanten en blijven u constant binnen ons vakgebied ondersteunen en adviseren.

Onze Kostenscan is als het ware een vergelijking van uw huidige prijzen met de prijzen van Horecalife. Dit doen wij door uw huidige facturen tegen onze prijzen aan te leggen. Natuurlijk gaat Horecalife vertrouwelijk om met al uw gevoelige informatie. Lees hiervoor ook onze Privacy Statement.

Vraag vandaag nog een van onze vrijblijvende Kostenscans aan!

Horecalife is onderdeel van de Kostenscan.nl groep:

https://www.kostenscan.nl